BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

perjantai 24. elokuuta 2012

Elämämme rinkulat ja vihkisormussalaisuus

IhanatIhanatIhanat!! Ne on täällä! Ja ne on IHANAT! Anteeks.. Oon keulinu hieman liikaa nyt näiden takia mutta kokonaisuus on vaan niin unelma että vähemmästäkin hössöttää ylikierroksilla :D

Vihkisormus oli siis jo ostettu valmiiksi. Viime kesänä oltiin Italiassa ja tehtiin päiväretki San Marinoon. Kävelin muina naisina näyteikkunoiden ohi kun näin sattumalta maailman ihanimman sormuksen. Noh, mentiin syömään ja kun lähdettiin pois, pyysin josko voitas kävästä vielä katsomassa sitä sormusta. Hukattiin tietty koko liike, mutta onneksi J suunnistaa mua huomattavasti paremmin. Silmät säihkyen kysyin josko voitas käydä kysymäsä hintaa. Käytiin... Myyjä suositteli myös sormuksen sovittamista. Se olikin sitten siinä. Love at first sight. Tämä rakkaus jäi kuitenkin liikeeseen sillä erää. Pari kolme päivää sormus pyri mielessä häiritsevän usein. J huomasi myös että nyt on tainnut tosiaan löytyä jotain suhteellisen korvaamatonta. Niinpä tarkastettiin ko. liikkeen taustat (että myyvät sitä mitä sanovat, ulkomailla korujen osto voi olla riskimpää kuin Suomessa), vuokrattiin skootteri ja aarre lähti kotiin odottamaan, kun joskus mentäisiin naimisiin... Sovittiin että pidetään homma salaisuutena. Meinasin kuitenkin ratketa innosta kertoa jollekin, ja niinpä sovittiin että tulevat kaasot saavat tästä tietää.

Koska vihkissä on tuollainen "koriste", tavallisen mallinen kihlasormus ei istunut sen viereen vaan olisi klinksunut ja klonksunut sitä vastaan ikävästi. Tässäpä siis, J:n sormus, oma kihlani ja vihki on siis tuo missä on kukka/lumihiutale/jotain sinne päin.. Mitäs tykkäätte?

Oli pakko iskee sormuset meidän kahvinpapukoristeeseen että pysyvät pystyssä :D








0 kommenttia: