BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Hääbloggailun ensiaskeleet



Kaikki tää hääsuunnittelu, joka ilmansuunnasta tulevat ideat ja ajatukset vie omaa muistia jo huolestuttavan runsaasti. Näin ollen on ehkä parasta ottaa ulkoinen kovalevy käyttöön ja laittaa tärkeimmät ideat, ajatukset ja huomiot muuallekin talteen kuin oman, aina välillä erroroivan muistin kätköihin ja epäselviksi muistiinpanotöherryksiksi vihkoon. Blogi tuntui hyvältä ratkaisulta tähän ongelmaan.

Lisäksi olen saanut jo nyt jonkinmoisen kaveriporukan (yllättäen koostuu huomattavalla ylivoimalla naisista) hurahtamaan hääjuttuihin, joten suunnitelmien etenemisen seuraamistyökalunakin blogi toimii näppärästi.

Ideana on kirjoitella enemmän ja vähemmän säännöllisesti meidän ensi kesän hääjuhlasta, pohtia erilaisia ideoita sekä seurata niiden toteutusta ja saada toki vinkkejäkin. Kirjoittelu on varmasti pääosin viikonloppupainotteista.

Ensiksi ajattelin kertoa teille meidän kihlasormusten hankinnasta. Teimme sormukset meinaan osittain itse. Tähän palaan illalla, kun saan kuvamateriaalia liitettyä todisteeksi meidän neljän tunnin kultaseppä-projektista. Oli aika unohtumaton kokemus.

Tervetuloa seuraamaan, ensi kesänä nähdään, mitä tästä kaikesta tuli!

0 kommenttia: