BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

torstai 8. marraskuuta 2012

Rakkaita muistoja kehyksiin ála Janne Miettinen

Voooi kun olin keltanokka kun aloitin häävalokuvaajan etsinnän.. :D Olin ihan totaalisen hukassa enkä edes oikein ollut varma, mitä tyyliä haen. Löysin muutaman potentiaalisen yksilön, mutta yksi oli ylitse muiden meidän molempien mielestä (ylläri pylläri, Janne siis :D). Kun vihdoin ymmärsin kuinka aikaisin nämä prot tulee varata, meinasi tulla hätä käteen (tästä on jo kuitenkin aikaa..). No, äkkiä sitten Jannelle soittoa ja syvä huojentunut huokaus, meidän päivä oli vielä vapaana! Varattiin siis dokumentaarinen hääkuvaus, ja nyt infona niille joille tämä dokumentaarinen hääkuvaus ei sano mitään (niin kuin ei itsellenikään aluksi) kuvaaja on siis kuvaamassa hääaamun valmisteluista kirkkoon ja illalla juhlaan asti, eli kuvaaja on hääparin kanssa koko päivän. Janne vaikutti puhelimessa myös todella mukavalta, ja olin lukenut pelkästään positiivista palautetta hänestä, eli varaussoiton jälkeen tunne oli entistä vahvempi, että nyt tehtiin kymppivalinta :) Nyt en malta odottaa että päästään näkemään meidän hääkuvat vaikka häihinkin on vielä jonkin verran aikaa :D heh..

Tässä muutamia mun lemppareita..




















Lisää Jannen kuvia pääsee ihastelemaan miehen omasta blogista ja nettisivuilta, klikkaa tästä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kuvaajasta, hyvä että löysitte vielä vapaan kuvaajan :)

Mekin kysyttiin aikoinaan Jannelta kuvausta, mutta huhhuhh mitkä hinnat! Kun ottaa huomioon myös kuvat, oli hinta meidän mielestä aivan liian korkea. Löydettiin lopulta edullisempia vaihtoehtoja, joiden kuvatkin lopulta miellyttivät meitä enemmän luonnollisuudellaan ja tunnelmaltaan, hyvä niin, nyt odotellaankin hääpäivää ja niitä kuvia. Kuvat on kyllä panostamisen arvoista hääpäivässä :)

-Marjaana

Birdie kirjoitti...

Kiitos :) Joo, eipä siitä päivästä jää puolison, sormuksen ja kuvien jälkeen hirveästi muuta konkreettista.. Muistoja toki.. Siksi mekin haluttiin panostaa kuvaajaan. Meille ei esimerkiksi tuu bändiä kun ei kumpikaan koettu sitä omaks jutuksi, joten siitä "säästyneet" eurot pistettiin kuviin :)

Korppu kirjoitti...

Meillekin tulee Janne kuvaamaan häät, joten onnittelut loistavasta valinnasta ;) vaikka hinta on korkea, niin kertaakaan en ole katunut valintaamme. Varmasti saadaan upeat kuvat :)