BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Bridal Boot Camp 6/10

Täytyy kyllä todeta että maanantai on tuolle puntaroinnille surkein päivä ikinä :D

No mutta juu, viime ma kun paino oli tippunut hurjat 100g kun kaaso E:n kanssa oltiin herkuteltu pitkä viikonloppu, ei viikolla tippunut paino oikein päässyt oikeuksiinsa.. :D Ti kuitenkin vaaka näytti vielä puoli kiloa vähemmän (suolaisen ruoan takia nestettä kertynyt varmasti aika reilusti), eli oli viikolla jotain saatu taas oikeasti aikaan :) (nyt on siis tippunut viikoittain sellaiset 600g eli ihan ok tahti kun en kuitenkaan mitään nälkäkuuria halua pitää).

Nyt ei mee ihan niin vahvasti.. meidän vaaka nimittäin ilmoittaa LO eli otaksun että patterit finaalissa eikä koko huushollista löydy oikeita paristoja.. kun vaan muistaisi ostaa.. Tulos siis kirjaamatta tältä viikolta.. Voi myös olla että vaaka suojelee mua pahalta mieleltä, sillä  viime viikonloppuna köllöteltiin vaan mökillä viettämässä meidän viisivuotispäivää, syötiin KAHDESTI raclettea, herkuteltiin shampanjalla ja leivoksilla jne.. <3 Vaaka selkeästi antaa sympatiapisteitä eikä suostu näyttämään sata kiloa lihonutta tulosta :D :D no joo, onhan tuo kapistus vanhempi kuin meidän parisuhde, enkä muista ikinä siihen uusia pattereita laittaneeni, annettakoot siis anteeksi :D Täytyy vaan tsempata (tai J saa tsempata :D ) maanantaihin mennessä niin pysyn taas kärryillä painon kanssa..


ps. Sain ihanan kimpun viininpunaisia ruusuja J:ltä meidän päivän kunniaksi <3 Lahjaksi päätettiin yhteistuumin mennä vihdoin ja viimein kunnon kihlajaiskuviin, eli nyt vain niitä suunnittelemaan! Ideoita otetaan ehdottomasti vastaan :)


0 kommenttia: