BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

torstai 25. lokakuuta 2012

Tulossa olevia juttuja...

Tänään perjantaina alkaa askartelu-maraton yhdessä kaaso E:n kanssa. Teemme esimerkiksi vintage-henkisiä Save The Date -kortteja, sekä siinä määrin kaikkea muuta kuin kerkeämme.. No, meillä on maanantai-iltaan asti aikaa. Näistä laitan sitten teille kuvia sekä askarteluohjeita ja muita vinkkejä, mitä kannattaa ja EI kannata tehdä/hankkia/ostaa/toteuttaa.

Porvoon lähialueilla asuvat muuten hoi! Juhlahelmessä (Vanhakaupunki, Mannerheiminkatu 4) järjestetään tulevana sunnuntaina 28.10.2012 Häämessut. Again, ei ehkä mitään "oikeiden" häämessujen kokoluokkaa, mutta ainakin paikallisia palveluita pääsee varmasti hyvin tutkimaan ja kartoittamaan. Vaikka meidän häät onkin Helsingissä, suuntaamme E:n kanssa silti tuonne :) Messut ovat klo 10-17 ja sisäänpääsy on ilmainen.

Matkailijan Porvoossa infotaan näin: Mukana on kaikki pukeutumisesta juhlatilan valintaan. Esittelemme uusimmat juhlapukutrendit ja korut, opastamme meikin ja kampauksen valinnassa, hääkuvauksessa, pitopalvelussa, koristelussa ja tanssissa.

Kahvibuffetista voi ostaa virvokkeita.

0 kommenttia: