BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Bridal Boot Camp 2/10



Ensinäkin, tiedän että tää kirjotus on kaksi päivää myöhässä :/ Mutta hyviä tekosyitä siihen löytyy runsaasti :)

Viime viikko meni aluksi oikein hyvin, loppu sitten romahtikin ihan kunnolla kasaan :D

Maanantai ja tiistai sujui kutakuinkin oikein karsitun ruokavalion, unen ja liikunnan kanssa. Tässä yhden päivän esimerkki:

Aamulla klo 7 Valio Pro -proteiinijuoma, makuna suklaa.

Lounaaksi klo 11 Cafe Picnicin Punajuuri/vuohenjuusto-keitto.

Välipalaksi klo 14 Vadelma/mango-smoothie.

Toisena välipalana klo 17 Ruisleipää kaksi palaa.

Illalla klo 19.30 Fitness-muroja marjoilla ja maidon kanssa.

Ja yritin tsempata veden juonnin kanssa ihan tosissani.

Tuo oli maanantain sapuska, voi olla että joku joka oikeasti ymmärtää näiden päälle, kauhistelee koko listaa mutta mulla oli koko ajan hyvä olo eikä nälkä yllättänyt missään vaiheessa. Vaikeinta on oikeasti syödä muutaman tunnin välein, kun on tottunut syömään vaan 2-3 kertaa vuorokauden aikana.

Noh, viikko siis meni suht hyvin aina perjantaihin asti, tosin keskellä viikkoa meidän karvakorva (pupu) sai jostain ähkyn ja yritin saada sitä syömään yötä myöden, liikuttelin sitä väkisin ja olin kuolla huolesta. Eli nää asetetut tavoitteet kunnon yöunista rapisi sitten siinä. Vaaka näytti kuitenkin tiistai-aamuna -1.2 kg että jotain on tehty edes oikein, JEI :)

Nyt sitten syy miksi pääsin vaa'alle vasta tiistai-aamuna vaikka piti jo maanantaina, ja kuinka onnistuin tuhoamaan hienosti alkaneen dieetin viikonloppuna. Oikeastaan tää oli jo tiedossa sillä hetkellä kun aloitin koko kuntokuurin. Lensin meinaan lauantai-aamuna Ouluun yllättämään kaaso E:n. E:llä oli viikkoa aikaisemmin ollut synttärit, mutta koska olin silloin töissä, piti yllätys toteuttaa viikon myöhässä. Juonessa mukana oli E:n mies H, joka piti huolen että E:llä ei ole viikonlopulle muuta menoa. Olisitte nähneet E:n ilmeen kun se huomas mut ulkona kävelemässä sitä kohti. E tuli just lenkiltä kun talsin kohti ulko-ovea. Yllätys oli siis onnistunut suhteellisen hyvin, kun kohteelta meinasi tippua silmät päästä :D Oltiin sovittu että menen vasta noin kuukauden päästä käymään, joten huijaus oli helpompi toteuttaa. Meinasin tosin hieman itse mokata kun olin perjantaina kirjoittamassa facebookin tilapäivitykseen että pakkailen Oulun reissua varten.. Hemmetin urpo :D

Kuten arvata siis saattaa, herkuteltiin koko viikonloppu... Käytiin esimerkiksi Pannukakkutalossa, ah mikä paikka!! Tilasin pannukakun nutella-päällisellä, kermavaahdolla ja vanhanajan vanilja-jäätelöllä... E sai lähestulkoon potkia mut pihalle etten jäänyt asumaan sinne...


Noh, pienen pieni repsahdus (kröhöm) ei kaada nyt vielä koko hommaa, täytyy jatkaa kiltisti tällä viikolla. Tulin tosiaan vasta kukonlaulun aikaan maanantaina pois Oulusta ja siitä suoraa töihin, eli siksi koko punnitsemis yms. puuha venyi päivällä (en löytänyt vaakaa E:n luota enkä viitsinyt herättää tollasen takia). Nyt kuitenkin jatkuu maanantai-raportoinnit oikeasti maanantaisin :)



0 kommenttia: