BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

maanantai 1. lokakuuta 2012

Bridal Boot Camp 1/10



Tänään se alkoi!!! Kymmenen viikon mittainen kuntokuuri! HYH. Mun itsekuri oli aamulla ihan pilvissä, nyt sitä ei näy ollenkaan.... Tai kai se pakoilee jossain keittiössä suklaalevyn takana....

Suunnitelma on siis seuraava:

Kymmenen viikkoa tulee noudattaa seuraavia käskyjä ja määräyksiä:

- Herkkuja vaan kerran viikossa. Päivä vapaasti valittavissa, mutta jos sortuu jo maanantaina, niin siinähän sitten kidun :D (FUN)

- Koska juon supervähän päivän aikana, yritän panostaa siihen, että juon huomattavasti enemmän vettä. Ongelma nimittäin on juuri siinä, että en juo MITÄÄN, en mehua, limua, vissyä, maitoa.. en mitään.. Pakko skarpata tän kanssa.

- Kolme kertaa viikossa aamureippailu meidän (pölyttyneellä) crosstrainerilla...

- Kolme kertaa viikossa iltareippailu. Niinä päivinä kun en käy tallilla ratsastamassa, raahaan itseni vaikka aerobicciin.

- Nukun 7-9 tuntia yössä enkä kuku öitä. Yhtään.

- Ja se tärkein. Mietin oikeasti mitä syön. Ei kiljuvaa nälkää joka johtaa pikapäätöksiin ruoan suhteen, joka taas mun tapauksessa tarkottaa... suklaata noin 98 %:ssa tapauksista.

Ei pitäisi siis olla mahdoton juttu. Ja pysyvä terveellinen elämäntapamuutos kuulostaa aivan superhyvältä juu, mutta aloitetaan nyt tällä. Ja jotta en sekoa oman painon vahtaamiseen, zeccaan tulokset kerran viikossa (maanantaisin) ja raportoin miten etenee. Hyvä keino myös välttää totaalirepsahdus, siitä en halua kirjoittaa :D


Ja loppuun jotain aurinkoisia faktoja, joiden takia homma on helpompi toteuttaa:

- Suklaa on ainoa herkku josta pidän, hedelmäkarkit, pullat, keksit ja muut mössöt ei nappaa, joten helppo vastustaa

- En juo lähes koskaan alkoholia, joten eipä tarvii siitä huolehtia

- Inhoan kaikkea juomaa missä on kuplia, ei tarvii siis vierottautua cokiksesta tai siideristä

- En syö leipää, jos on IHAN pakko, en ainakaan vaaleaa

Summa summarum: mulla menis paljon paremmin jos lopettaisin suklaan syönnin ja laten juonnin kun muut paheet on minimissään. Pöh.


Sitten kun kymmenen viikkoa on kulunut, Stockalta pitäisi tulla puhelu hääpuvun saapumisesta ja pääsen kokeilemaan sitä! HUOM. tilasin puvun joka menee mukisematta kiinni, eli sitten vaan pienennetään tarvittava määrä. En viitsi ottaa riskiä ja tilata liian pientä, koska mun tuurilla siinä tapauksessa multa katkeaa jalka enkä laihdu grammaakaan... :D

Ai niin ja se tavoite? Katsotaan matkan varrella, mihin suuntaan homma lähtee kulkemaan, mutta viidestä kymmeneen kiloa luulisi tässä ajassa tippuvan, alku on tietty helpoin... :) Wish me luck and send some apples ;)



0 kommenttia: